dimecres, 25 de maig del 2011

Proposta de mesures correctores

En les entrades sobre el funcionament del grup i l'evolució del projecte apareixen alguns conceptes clau que ens haurien de servir per retocar i millorar el funcionament del grup i per tant el rumb del projecte comú. Aquests conceptes són: gestió del temps, comunicació, diferència, constància, grup i distància, entre altres.

A partir d'aquí podem fer una breu anàlisi per a determinar què cal millorar. En primer lloc, crec que la gestió del temps és essencial. Hem millorat en aquest aspecte però no n'hi ha prou. Entre tots ens hem de concentrar perquè la gestió del temps no suposi un entrebanc en aquesta darrera etapa del projecte.

Pel que fa a la comunicació del grup, és essencial que continuem en la dinàmica que tenim en aquest moment. Crec que per la Pac 3 hem aconseguit un ritme de constància i comunicació força bons. Cal que intentem mantenir aquest ritme durant la pràctica final del projecte. Aquests hàbits de treball permeten solventar les dificultats que el treball a distància pot suposar.

Finalment, el concepte de grup. Hem millorat en termes de col·laboració, però crec que encara hem de treballar aquest aspecte per tal que el grau de proactivitat de tots els membres sigui més o menys equivalent.

Dit això, espero que al llarg de la pràctica final poguem reforçar el que hem après i millorar els aspectes on encara hem de fer un tros de camí.

"La constància és el complement indispensable a totes les altres virtuts humanes" 
Giuseppe Mazzini (1805-1872)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada