dimecres, 25 de maig del 2011

Com avança el nostre projecte

L'evolució del nostre projecte ha estat irregular fins fa poc, però crec que darrerament hem trobat un bon ritme de navegació: hem aconseguit una regularitat en la connexió, una millor comunicació i, el més important de tot, hem materialitzat els valors que esmentàvem a l'inici del treball: col·laboració, motivació, entesa...

El resultat de la Pac 2 va ser un cop dur per tots nosaltres i ens ha costat reprendre les forces necessàries per continuar. Som un grup de tres i potser de vegades ens sentim una mica coixos, potser falta la quarta pota per aguantar la taula... En moments d'ànims decaiguts ens hem aplicat la premisa de Zola: "No sóc optimista, vull ser-ho", i amb aquesta nova empenta hem embestit la Pac 3.

Val a dir que el nostre projecte, encara que amb retard, va prenent la forma desitjada. És clar que sempre es troben aspectes a millorar i a ampliar, però com a mínim anem millorant progressivament amb constància i esforç. Esperem que el resultat final de l'assignatura ens portarà una bona dosi de satisfacció.

2 comentaris:

  1. Us ho torno a dir, m'encanta el vostre blog. Ës ple d'informació, però també de vivències, les vostres.

    Ànims, Lumière!

    Noemima
    Castells i Dames

    ResponElimina
  2. Coincideixo amb el que diu la Noemima: el vostre blog és molt humà, realment un quadern de bitàcora ple de vivències de viatge. M'encanta!

    Anma

    ResponElimina