diumenge, 29 de maig del 2011

Treball de grup

Hem de lliurar la PAC 3 i portem un ritme frenètic. Tenim sort! un membre del nostre grup ha assumit el rol de coordinador i s’encarrega d’agilitzar els processos.

Un dels nostres punts febles encara és la gestió del temps, potser és perquè tenim masses fronts oberts, el treball, la família i no podem arribar a tot a l’hora.

Però, el que si és cert és que el treball en grup aporta moltes satisfaccions, a mi personalment, em costarà d’oblidar aquesta assignatura, perquè haig de dir que em sento “lligada a les TIC”.

Treballant en grup s’aprèn molt ja que t’envoltes, virtualment en aquest cas, de persones amb coneixements i habilitats diferents que et poden enriquir amb les seves destreses. Vull fer al.lusió a una frase de Margaret Carty que diu “Lo mas hermoso del trabajo en equipo és que siempre tienes a otros de tu lado”.

1 comentari:

  1. Efectivament, la gestió del temps encara ens costa, però crec que cada vegada ho fem millor. Tal i com dius, un dels punts més positius del treball en equip és el fet d'envoltar-se de persones amb perfils i capacitats diferents però complementàries. En aquest sentit, crec que tots els membres del grup hem après moltes coses sobre els altres participants i sobre nosaltres mateixos.

    ResponElimina