dimecres, 25 de maig del 2011

NECESSITAM REDUIR

Des d'aquestes línies vull expressar el meu desconcert per la situació actual del projecte. Pens que estem caiguen en l'error de voler arribar massa enfora en el nostre petit treball universitari. Aquest error fa que ens passem en la llargada dels nostres articles i pens que per això ens és del tot necessari retallar per així ajustar-nos a les necessitats i exigències del coordinador de l'assignatura. Aquesta tasca de retallar es dura atès que no es tracta del fet en la seva simplesa sinó en la nova necessitat de donar coherència a tot el que hem fet.

2 comentaris:

  1. Efectivament, la idea de la llargada del projecte va sorgir a l'espai grup. El cert és que no hem pres mesures correctores i per tant caldrà fer-ho de cara a la redacció final del projecte. La dificultat raurà en retallar text que no sigui essencial per la coherència del treball, i aquí és on podem entrar en un cert conflicte ja que cadascú pot considerar com a "prescindible" una part diferent del text.
    Aquest tema l'hem d'abordar imperativament.

    ResponElimina
  2. No obstant Mariona he mirat les wikis d'altres companys i certament jo veig treballs amb extensions molt semblant a les nostres. Jo he reduït tot el què he pogut en algunes pàgines de la wiki, en altres sóm conscient que sobrepàs els límits estrablerts pel coordinador però si ho redueixo més el treball queda massa amputat.

    ResponElimina