dijous, 2 de juny del 2011

El funcionament del nostre grup

El nostre grup està format per tres persones de perfil ben diferent. Amb el temps hem après a comunicar amb agilitat i a conèixer-nos els uns als altres. Aquest procés d'aprenentatge és tan valuós com els coneixements objectius que ens pugui dispensar l'assignatura.

Cap a l'equador de l'assignatura vam tenir uns moments baixos ja que vèiem els esforços realitzats traduïts en resultats. No obstant això, hem sabut treure'n la part positiva i transformar aquest sentiment en motivació per tirar endavant. Crec que en podem estar ben contents.

Aquest aprenentatge més "personal" també dóna els seus fruits en l'àmbit purament acadèmic ja que agilitza el treball en equip. En aquest sentit, hem de fer un esforç entre tots per no retrocedir : cal tirar endavant i continuar en la dinàmica de millora constant en aquesta darrera etapa del projecte.

"El que s'aconsegueix treballant molt, encara s'estima més" - Aristòtil 
 (384 AC-322 AC)

1 comentari:

  1. Estic molt d’acord amb tu Mariona. Sí que hem tingut moments baixos, però és evident que darrerament ens hem esforçat , potser vosaltres més que jo pels vostres coneixements i habilitats. Penso que aquest esforç pot tenir bon resultats perquè des del meu punt de vista hem fet una bona tasca.
    Per part meva us he de dir que m’ enriquit molt amb les vostres aportacions.

    ResponElimina