dijous, 9 de juny del 2011

El projecte finalitzat

La possibilitat de treballar en dues passions ha estat el fil conductor del projecte realitzat pel Grup Lumiere.
 
En Pere, la Mariona i la Maribel tenen dues passions; el cinema i la literatura. 
Mitjançant aquest treball hem pretès repassar les característiques de les seves passions fent-ho des de diferents perspectives.
 La primera perspectiva ha estat la de provar de comparar dues formes d'expressió amb lligams i semblances però també amb diferències. Tots aquests aspectes han estat analitzats en el primer punt del seu projecte.
 La segona perspectiva ha estat la de provar la incidència de les diferents literatures en les produccions cinematogràfiques. Així tots reconeixem l'òbvia relació entre la literatura anglesa i la producció cinematogràfica en el món anglosaxó. Aquesta relació però apareix també de forma molt important en la literatura francesa i en menor grau en la literatura catalana. Causa de la literatura o de les possibilitats de producció cinematogràfica? La resposta ha estat molt òbvia.
 La tercera perspectiva ha permès la satisfacció dels interessos personals de cada membre del grup. Així cadascun dels integrats d'aquest grup han analitzat una obra literària i una obra cinematogràfica basada en la primera tot cercant relacions, semblances i diferències. Tota aquesta passió nostra la podeu veure reflexada en el projecte que us presentem a continuació:
 
 El projecte s'estructura en els següents apartats:
 
 0. Presentació i objectius.
1. Introducció: relacions entre cinema i literatura. 2. Les literatures europees i el cinema. 3. Anàlisis d'una obra literària portada al cinema. 4. Conclusions.
5. Bibliografia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada