dijous, 9 de juny del 2011

Comiat


Per travessar muntanyes sovint passem per túnels. En el nostre cas el túnel ha estat llarg i obscur però pensam que finalment hem vist una mica de llum i ja albiram la sortida.

L'aprenentatge en noves tecnologies i la feina en equip són els dos grans objectius d'aquesta assignatura. Es tracta d'objectius moltes vegades qualificats com a banals. No us ho penseu. No és fàcil treballar en equip, sovint hi ha malentesos, solapaments de tasques i altres dificultats. Els consells i materials d'aquesta assignatura ens han ajudat a superar els entrebancs. Les noves tecnologies d'aplicació amb la idea de la web 2.0. lleven el caràcter estàtic de la xarxa i la converteixen amb un element molt dinàmic. Aquest dinamisme però molt sovint ens ha dut cap al desànim; feines fetes que desapareixen, formats que es perden, cerques mal emmagatzemades...

Per sort, la capacitat d'empatia i les ganes de col·laboració de tots els membres del grup ens han permès de continuar endavant malgrat les complicacions. En cada moment un membre o altre s'ha posat al capdavant del projecte quan els altres no s'hi veien amb cor. En aquest sentit, l'aprenentatge sobre la solidaritat humana ha estat tan valuós com el de la matèria més pròpia de l'assignatura, les TIC.

La tasca realitzada pensam que ha estat important. Tots entenem que no és important el destí sinó el camí, el procés en si. En aquest cas el camí el formen el treball en equip i les eines que suposen les tecnologies de la informació i la comunicació. Aquestes eines, moltes d'elles desconegudes per nosaltres, altres no tant, ens han servit per fer camí, però sobretot ens han animat a fer nous camins. Amb elles ens desapareix la por de travessar altres muntanyes, ja sigui sols o acompanyats per altres companys de ruta.

Us deixem amb una composició d'imatges que il·lustren els diferents estadis del nostre projecte. Esperem que us agradi la feina feta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada